За нас

Продажба и сервиз на складово оборудване, подемно-транспортна техника

Фирма ТехноЛифт България ООД е с основен предмет на дейност продажба и сервиз на складово оборудване, подемно-транспортна техника, както и с продажба на всякакви допълнителни прикачни съоръжения, тягови батерии и пр. към тях.

Също така фирмата е доставчик на пристанищно оборудване (тежки мотокари, ричстакери, транспортни системи за насипни товари; кранове и др.) – нови или втора употреба, както и резервни части – представител на водещи световни фирми като :

Основните сътрудници във фирмата са с дългогодишен опит в тази сфера, което ни дава увереността, че можем да отговорим на изискванията на всеки клиент.
От февруари, 2014 г. ние сме официален, ексклузивен партньор на STILL GmbH, водещ в световен мащаб производител на кари и складова техника / /www.still.eu www.still.de/.
Базираната в Хамбург, Германия компания STILL GmbH е основана през 1920 г. От дълги години г в бизнеса със складово оборудване STILL предлага обширна гама от складова техника, кари и цялостни логистчни решения.
STILL – Германия оперира на 5-те континента на планетата, като присъства със 199 пункта за продажба и сервиз по света.
Четирите завода на фирмата се намират в Германия, Франция, Италия и Бразилия.
Oт септември, 2016 г. нашата компания e официален представител на DEXION Storage Solutions, водещ европейски производител от 1947 година на всякакви видове стелажни системи, част от Constructor Group, Норвегия. Групата е една от 3-те най-големи производители в Европа на такова оборудване.
Фирмата разполага със заводи в Германия, Румъния, Холандия и Русия, а произвежданите в нейните заводи продукти се характеризират с много високо качество и устойчивост.

ТехноЛифт България ООД предлага следната гама машини и оборудване:

Сервизни бази

Ние предлагаме не само качествено и надеждно оборудване, но и нашите специализирани знания, контакти и експертиза при решаване на всеки един въпрос или казус. Ние оферираме най-доброто за всеки един случай професионално решение – не само конкретни продукти и услуги, но и комплексни складови решения, доставка, монтаж и техническа поддръжка.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!